DISH BURGER
tipy pro správnou přípravu DISH BURGERU
DISH KIT OBJEDNÁVEJTE ZDE
- Plátky slaniny opečte pomalu, stranou přímého žáru a do křupava 
- Maso vypracujte do pravidelné placky o průměru stejném, jako je brioška 
- Osolte ho a opepřete čerstvě mletým pepřem* 
- Maso grilujte cca tři minuty z každé strany, ihned po prvním otočení na něj položte plátek čedaru, plátky opečené slaniny a přiklopte, aby se vám sýr správně roztekl 
- Briošku rozřízněte v půli a pokud možno zprudka na sucho otoustujte obě vnitřní strany 
- Na vrchní část briošky lžící nebo nožem namažte česnekovou aioli 
- Na spodní část stejným způsobem kečup 
- Na kečup rozložte salát tak, aby kopíroval obvod briošky 
- Na salát položte hotové maso, přidejte okurku a přiklopte vrchní částí briošky 
Maso je z dvouletých býků plemene Angus, čerstvě namleté na střední průměr, (cca 80% maso / 20% tuk) vážené na 160g. Ideální stupeň propečení: Medium, Medium-Welldone
*Maso je velmi kvalitní a jde nám právě o chuť masa, proto nepoužíváme žádné koření, pouze sůl a čerstvě mletý pepř


